İkizlerin biri siyah biri beyaz

İkizlerin biri siyah biri beyaz
DÜNYA Haberleri

İngiltere'de Kendall ve Baylee isimli ikizler diğer çoğu ikiz gibi aynı kıyafetleri giyiyorlar ama diğerlerinden oldukça farklılar.

Milyonda bir ihtimalle bu ikizlerden biri siyah diğeri beyaz. İkizlerin Kingswinford'da yaşayan babası Curtis Martin bile bunların kardeş olduğuna inanmanın zor olduğu itirafında bulundu. Anne Rebecca Horton da, "Bebekler doğduğunda gözlerimize inanamadık. Bizim için de şok oldu. Bir şeyden eminiz: Ailelerimiz ve arkadaşları bunları ayırt etmekte zorluk çekmeyecek" diye konuştu. Curtis Martin, Jamaikalı bir melez, anne ise beyaz. Tek yumurta ikizi olmadıkları için bebekler anne ve babalarından farklı farklı genler tevarüs etmişler. Normalde bunların hem beyaz hem siyah genler tevarüs etmesi ve benzer bir cilt renginde olması beklenirken Baylee sadece beyaz genler almış. İkizlerin karakterleri de farklı. Kendall, çok sakin bir bebek ve sürekli uyumak istiyor. Kardeşi Baylee ise aksine oldukça gürültücü ve sürekli ilgi istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...