İkinci katın balkonuna tırmanıp komşusunu kurtardı

Düzenleyen:
İkinci katın balkonuna tırmanıp komşusunu kurtardı

DÜNYA Haberleri

İspanya’nın Calahorra şehrinde yaşlı bir kadın, evinde balkon demirleri üzerine yığılıp kaldı. Yardımına 24 yaşındaki komşusu koştu ve 2 kat tırmanarak yaşlı kadını kurtardı.

HABER MERKEZİ

İspanya’nın Calahorra şehrinde yaşlı bir kadın, ikinci kattaki evinde balkon demirleri üzerine yığılıp kalmıştı. 80 yaşındaki komşusunun her an düşebileceğinden endişe eden Camilo Medina (24), önce aşağıdaki dükkandan aldığı merdivenle birinci kata çıktı, oradan da hayatını tehlikeye atarak ikinci kata tırmandı. Bayıldığı sanılan yaşlı kadını parmaklıklardan indiren Medina, “Zor durumda olduğunu görünce hiç tereddüt etmeden müdahale ettim. Daha önce Parkinson hastası olduğunu söylenmişti. Evde yalnız yaşıyor” dedi. Kurtarma görüntülerinin ortaya çıkmasıyla Medina bölgede kahraman muamelesi görmeye başladı. Kısa süre sonra eve gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını check up için hastaneye götürdü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...