Huzura ve mutluluğa İslamiyetle kavuştum

Huzura ve mutluluğa İslamiyetle kavuştum

DÜNYA Haberleri

Hayatı sefahat içinde geçen İngiliz Heather Matthews (27) bir ay önce hidayete ererek tesettüre girdi. Bir ay önce İslamiyeti seçen Heather Matthews, eski fotoğraflarını göstererek Batı'nın güzellik anlayışının yanlış olduğunu söyledi.

Hayatı sefahat içinde geçen İngiliz Heather Matthews (27) bir ay önce hidayete ererek tesettüre girdi. İslam diniyle şereflenen Matthews, "İslam'da, eski sığ hayat tarzımda görmediğim huzur ve mutluluğu buldum" diyor. Preston'da öğretmenlik yapan 2 çocuk annesi Matthews, "İslam bana gerçek aşkı öğretti" diye konuştu. Matthews, eski kocası Jerrome'nin de daha önce İslam dinine geçtiğini, İslam'la, onu bu yoldan vazgeçirmek için çalışırken tanıştığını söyledi. Matthews, "İslam diniyle şereflendikten sonra bir grup Müslüman kız kardeşim bana başörtüsü ve çeşitli kitaplar hediye ettiler" dedi. Müslüman olmasının arkadaşlarını ve ailesini şok ettiğini de belirten Matthews, tepkilere aldırış etmediğini ve İslam dininin kurallarına harfiyen riayet etmeye çalıştığını söyledi. Tesettürün insanın kendisine saygısıyla alakalı olduğunu belirten Matthews, insanın nasıl giyinirse o şekilde muamele gördüğünü dile getirdi. İngiltere'de Müslümanlığı seçenlerin sayısında son 10 senede 2 kat artış olduğu ve sayılarının 100 bini geçtiği bildirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...