Hizbullah köşeye sıkıştırdı! Evde toplanan İsrail askerleri öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hizbullah köşeye sıkıştırdı! Evde toplanan İsrail askerleri öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Lübnan'daki Hizbullah güçleri, işgalci İsrail'in sivil katliamlarına karşı harekete geçti. Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki bir evde toplanan İsrail askerlerini öldürdüğünü duyurdu.

Hamas'ın silahlı kanadı tarafından İsrail'e yönelik olarak başlatılan operasyon sonrası harekete geçen İsrail ordusu, Gazze'de sivil katliamına devam ediyor. Hastaneleri ve okulları bombalayan işgalci İsrail, kadın-çocuk ayırt etmeksizin öldürmeyi sürdürürken, Lübnan'daki Hizbullah güçleri de harekete geçti.

İsrail'in kuzeyindeki bir Yahudi yerleşim yerinde evde toplanan İsrail askerleri, Lübnan Hizbullahı tarafından köşeye sıkıştırıldı. Sivillerin öldürülmesine karşılık harekete geçildiğini duyuran Hizbullah güçleri, operasyonun başarılı olduğunu ve İsrail askerlerinin vurulduğnu duyurdu.

İSRAİL LÜBNAN'I VURMAYA DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Lübnan haber ajansı NNA'ya göre, İsrail ordusu, Lebbune ve sınır bölgelerini 155 milimetrelik mermilerle vurdu ve saldırılar sırasındaki patlamalar Sur kentinden duyuldu.

İsrail ordusu, cumartesi akşamı, Lübnan'ın güneyindeki aralarında el-Vezzani, Tayr Hafra, el-Cebin, Şema'nın da olduğu bazı bölgeleri vurmuştu. Ayrıca, İsrail Ordu Sözcüsü yaptığı açıklamada, Lübnan topraklarında Hizbullah'a ait askeri bazı altyapıların savaş uçakları tarafından vurulduğunu bildirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...