Hintli kadın ilk çocuğunu 70 yaşında kucağına aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hintli kadın ilk çocuğunu 70 yaşında kucağına aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Hindistan'da yaşayan 70 yaşındaki kadın tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldı. 70 yaşındaki kadın, tüp bebek tedavisinin olumlu sonuçlanması ile ilk çocuğunu dünyaya getirdi.

Hindistan'ın Gujurat eyaletinin Kemora köyünde yaşayan 70 yaşındaki Jivunben Rabari ve 75 yaşındaki eşi Maldhari uzun yıllardır bebek sahibi olmak istiyordu. uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olmak için çabalayan yaşlı çift profesyonel bir destek alarak hastaneye gitmeye karar verdi. Hastanede doktorların olumsuz yorumları sonrası bebek hayallerininden vazgeçmeyen çift tüp bebek tedavisine başladı. Gördükleri tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç alan çift oldukça mutlu oldu.

70 YAŞINDA İLK BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI

70 yaşında hamile kalan ve ilk bebeğini kucağına alan Jivunben, gazetecilere yaptığı açıklamada, kimliğinin olmadığını fakat 70 yaşında olduğunu söyledi. Jivunben'in doktoru Naresh Bhanushali, yaşlı çiftin bebek sahibi olmak için hastaneye geldiklerinde bunun mümkün olmadığını söylemelerine rağmen vazgeçmediklerini, diğer çiftler gibi tedavi olmak istediklerini söyledi. Doktor Naresh, 70 yaşında anne olan Jivunben'i, gördüğü en nadir vakalardan biri olarak nitelendirdi. 


       

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...