Hindistan’ın sevilen oyuncularının şüpheli ölümleri

Düzenleyen:
Hindistan’ın sevilen oyuncularının şüpheli ölümleri

DÜNYA Haberleri

Hindistan’ın sevilen oyuncularının genç yaşta ölümleri dikkat çekiyor. Bu isimler başarı basamaklarını hızla tırmanırken ani intiharlarıyla hayranlarını şaşırtırken, bazısının ölümü ise hala şüphesini koruyor.

HABER MERKEZİ - Sushant Singh Rajput: Hindistan'a Kriket Dünya Kupası kazandıran Kaptan MS Dhoni'ni oynayan ve Peekay filminde rol alan Hint oyuncu Sushant Singh Rajput, Haziran 2020’de Mumbai'deki evinde asılı halde bulundu. 34 yaşındaki Rajput'un cansız bedeni hizmetçisi tarafından bulundu. Hint polisi, genç oyuncu Sushant Singh Rajput'un intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

- Pratyusha Banerjee: Hindistan'ın ünlü televizyon yıldızlarından 24 yaşındaki Pratyusha Banerjee, Bombay'daki evinde ölü bulundu. Genç oyuncunun evinde asılmış halde bulunduğu ancak olay yerinde herhangi bir intihar notu yer almadığı söyleniyor. İkimizin Yerine dizisinde Anandi karakterini oynayan Banerjee, aynı zamanda oyuncu ve yapımcı olan Rahul Raj Singh ile birlikteliğiyle dikkat çekiyordu. 2016 yılında onu evlerinde kendini asmış halde bulanın da erkek arkadaşı olduğu söyleniyor. 

-Pradeep Kumar: 2017 yılında henüz 27 yaşında olan Pradeep Kumar, intihar ederek hayatını kaybetti.

-Jiah Khan: Bollywood'un yetenekli oyuncularından Jiah Khan 2013 yılında Mumbai'deki evinde ölü olarak bulundu. Yetkililer, 25 yaşındaki oyuncunun ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapıldığını belirtirken, Khan'ın intihar etmiş olabileceği ifade edildi.

-Nafisa Joseph: Televizyon oyuncusu ve sunucusu olan eski Hindistan güzeli Nafisa Joseph 2014 yılında intihar etti. 1997 Hindistan güzeli olan Joseph, kendi yatak odasında annesi tarafından henüz 26 yaşındayken ölü olarak bulundu. 

-Kuljeet Randhawa: 2016 yılında Kuljett Randhawa 28 yaşında intihar ederek öldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...