Hindistan'dan skandal reklam! Okul binası yerine gösterdikleri yer şoke etti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hindistan'dan skandal reklam! Okul binası yerine gösterdikleri yer şoke etti

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hindistan'da bir yatılı okulu tanıtmak için hazırlanan reklam çok konuşuldu. Okul binası yerine Almanya Cumhurbaşkanlığı sarayının fotoğrafını kullanılınca açıklamalar art arda geldi.

Hindistan'da yürütülen bir reklam kampanyasında skandal görüntülere imza atıldı. Hindistan'da gazetede yayımlanan reklamda yatılı okul binasını tanıtmak için Almanya Cumhurbaşkanlığı konutu Bellevue Sarayı'nın fotoğrafının kullanıldığı ortaya çıktı.

Hindustan Times gazetesinin "Delhi City" yayımında yer alan ülkedeki yatılı okulun reklamında okul binası diye tanıtılan görselin Bellevue Sarayı'na ait olduğu belirlendi.

Almanya'nın Yeni Delhi ve Timpu Büyükelçisi Philipp Ackermann, sosyal medya platformu X'te reklamın görselini paylaşarak, "Sevgili Hint ebeveynler, bugünün gazetesinde bunu gördüm fakat bu bina yatılı okul değil! Bu, Berlin'deki Almanya Cumhurbaşkanlığı Sarayı." ifadelerini kullandı.

Ackermann, "Almanya'da da iyi yatılı okullar var fakat hiçbir çocuk (reklamdaki) bu okula kabul edilmeyecek." değerlendirmesinde bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...