Hindistan'da altın adam ölü bulundu

Düzenleyen:
Hindistan'da altın adam ölü bulundu

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da "altın adam" olarak ünlenen Datta Phuge adındaki iş adamının ölü bulunduğu bildirildi.

The Indian Express gazetesinin polis kaynaklarına dayandırdığı  haberine göre, 2013 yılında satın aldığı 250 bin dolar değerindeki altın gömlek  ile dikkatleri üzerine çeken 48 yaşındaki Phuge, Pune kentinin Dighi bölgesinde  ölü bulundu.

Dighi polis dedektifi Navnath Ghogare, Phuge ve 22 yaşındaki oğlunun,  doğum günü partisi için davet edildikleri Dighi bölgesinde 12 kişi tarafından  uğradığı saldırı sonucu öldürüldüğünü belirtti.

Phuge'un taş ve bıçaklarla oğlunun gözleri önünde öldürüldüğünü  söyleyen Ghogare, cinayetle ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

Ghogare, cinayetin para anlaşmazlığı nedeniyle işlendiğini ihtimali  üzerinde yoğunlaştıklarını ancak konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini  söyledi.

Hindistan'ın Pune kentinde kredi kuruluşu işleten Datta Phuge, altın  takıları ve 3,5 kilogram ağırlığında altın gömleğiyle ünlenmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...