Heyelandan buzdolabının içine saklanarak kurtuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Heyelandan buzdolabının içine saklanarak kurtuldu

DÜNYA Haberleri  / İHA

Filipinler'deki Megi tropik fırtınası heyelan getirdi. Evleri toprak altında kalan 11 yaşındaki bir çocuk, buzdolabına girerek hayatta kaldı. Çocuğa 20 saat sonra ulaşıldı.

Filipinler’de etkili olan tropikal fırtına Megi, şiddetli yağışa ve toprak kaymalarına sebep oldu. Afette 170’den fazla kişi hayatını kaybetti, 2 milyon kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı.

Leyte eyaletinde yer alan Baybay şehrindeki yaşanan heyelanda evleri etkilenen 11 yaşındaki CJ Jasme adlı çocuk, buzdolabının içine saklanarak hayatta kaldı. Arama-kurtarma ekipleri, bölgede yürüttüğü çalışmalar sırasında nehir kenarındaki buzdolabını fark etti. Ekipler, kapağı açtığında çocuğu buldu. Yaklaşık 20 saat burada kalan Jasme'nin bir bacağında kırık, bilincinin ise yerinde olduğu tespit edildi.

Polis memuru Jonas Etis yaptığı açıklamada, çocuğun ilk söylediği şeyin “Acıktım” olduğunu aktardı. Jasme'nin annesi ile küçük kardeşinin hala bulunamadığ, babasının ise öldüğü ifade edildi. Çocuğun 13 yaşındaki ağabeyinin ise hayatta olduğuna inandıkları belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...