Hesabına 50 milyar dolar yattı: Yanlışlıkla dünyanın en zenginlerinden biri oldu

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
Hesabına 50 milyar dolar yattı: Yanlışlıkla dünyanın en zenginlerinden biri oldu

DÜNYA Haberleri  / The Sun

ABD’de yaşayan Darres James isimli adam, bankasının hatası nedeniyle bir anda yanlışlıkla dünyanın en zenginlerinden biri oldu.

ABD’de bir bankanın neden olduğu hata nedeniyle Darres James isimli adam bir anda Forbes’ın listesine girecek kadar zenginlerden biri oldu. James’in müşterisi olduğu banka, 50 milyar doları hesabına yatırdı. Bölece James yanlışlıkla yatırılan para ile dünyanın en zenginlerinden biri oldu.

Bankanın hatası farketmesinin ardından durum düzeltildi. James, yanlışlıkla dünyanın en zenginlerinden biri olan James, "Bu kadar sıfırı hayatımda görmedim" dedi. İki çocuk babası James, ilginç durumu, ‘Bu çok çılgıncaydı hayatımda bu kadar fazla sıfırı bir arada görmemiştim’ sözleriye anlattı.

Durumu bankaya bildiren James, yetkililerin hemen harekete geçtiğini ve paranın birkaç gün sonra hesaptan kaybolduğunu dile getirdi.


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...