Hayvanat bahçesinde akıl almaz olay! 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

Düzenleyen:
Hayvanat bahçesinde akıl almaz olay! 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı

DÜNYA Haberleri

Özbekistan’da akıl almaz olay. Bir anne 3 yaşındaki kızını güvenliklerin gözü önünde hayvanat bahçesindeki ayının önüne attı. Küçük kızın düşmesiyle çevredeki kişiler yardıma koşarken, ayı kızı koklayıp yanından uzaklaştı. Küçük kız sağ salim personeller tarafından çıkartılırken anne gözaltına alındı.

Özbekistan’ın Taşkent şehrinde kızıyla beraber hayvanat bahçesine gezmeye gelen bir anne, 3 yaşındaki kızını ayının önüne attı. Ziyaretçiler annenin akıl almaz hareketiyle paniklerken, küçük kız personeller tarafından kurtarıldı. 

YANINA YAKLAŞARAK KOKLADI 

Annesi tarafından aşağı ayının yanına atılan küçük kız çığlıklar içinde yardım isterken, Zuzu adındaki ayı kızın yanına yaklaşarak koklamaya başladı. Daha sonra kızın yanından yavaşça uzaklaşan ayı, içeriye giren personeller tarafından kafesine sokuldu. Kafese giren ayıyla küçük kız dışarıya çıkarıldı. 

Hayvanat bahçesinde akıl almaz olay! 3 yaşındaki kızını ayının önüne attıKızını ayının önüne attı.

SEBEBİ BELLİ DEĞİL 

İlginç olayın ardından hayvanat bahçesinin sözcüsü, "Genç kadın, küçük bir kızı tüm ziyaretçilerin gözü önünde ayının yaşam alanına attı. Sebebinin ne olduğu tamamen belirsizdi. Ziyaretçiler ve personelimiz onu durdurmaya çalışsalar da başarılı olamadılar." açıklamasında bulundu. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...