Haseke ve Halep'te katliam: 57 ölü!

/ Kaynak: AA
Haseke ve Halep'te katliam: 57 ölü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin Haseke kentine bağlı Kamışlı ilçesi ve Halep'e bağlı Firdevs mahallesine düzenlenen saldırılarda 57 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Suriye Yerel Koordinasyon komitesi (LCC) tarafından yapılan açıklamada, Kamışlı'nın Meyselon Mahallesindeki bir sağlık ocağı yakınlarında meydana gelen patlamada 16'sı çocuk, 7'si kadın, 27 kişinin yaşamını yitirdiği ve onlarca kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralıların ilçedeki hastanelere kaldırıldığı aktarılan açıklamada, bazılarının durumunun ciddi olduğu kaydedildi.
HALEP'TE 30 SİVİL KATLEDİLDİ
Suriye ordusuna ait helikopterin Halep'te muhaliflerin denetiminde olan Firdevs mahallesindeki pazar ve yerleşim yerine 3 varil bombasıyla saldırmasında ilk belirlemelere göre 30 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı bildirildi. Sivil savunma ekipleri ve vatandaşlar, enkaz altında kalanları kurtarmaya çalıştı. Daha sonra iş makineleri yardımıyla enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...