Hamas'tan Netanyahu'yu 'yalancı' çıkaran video! İsrail ordusunda ağır kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İsrail-Hamas çatışması tüm şiddeti ile devam ederken, Hamas'ın yayınladığı son görüntüler İsrail hükümetini bir kez daha yalancı çıkardı. Bombardıman uçağı kullanan Hamas mensuplarının hedefleri bir bir imha ettiği görülürken, İsrail ordusunun Gazze'de verdiği ağır kayıplar da gözler önüne serildi.

Hamas-İsrail çatışması ikinci ayını doldururken, El Kassam Tugayları Gazze’deki çatışmaları gösteren bir video daha yayınladı.

Videoda uzun bir süre sonra bombardıman uçağı kullanan Hamas'ın hedefleri vurduğu görüldü.

GAZZE'DEKİ GERÇEKLERİ VİDEOLAR İLE DUYURUYORLAR

İsrail'in öldürülen askerlere ilişkin gerçek verileri açıklamadığını söyleyen Hamas, çatışmaların başladığı 7 Ekim’den bu yana sık sık buna benzer videolar yayınlıyor. Hamas videolarla İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu'nun "Hamas'ı bitireceğiz" sözlerinin de bir rüya olduğunu gözler önüne seriyor. 

İŞGAL GÜÇLERİ AĞIR KAYIPLAR VERİYOR

Hamas işgal güçlerinin ağır kayıplar verdiklerini açıklarken, İsrail hükümeti ise Gazze’deki çatışmalarda şu ana kadar 400’e yakın İsrailli askerinin öldürüldüğünü belirtiyor.

180 İSRAİL ZIRHLISI İMHA EDİLDİ

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde de akşam saatlerinde yaptığı konuşmada son 10 günde en az 180 İsrail zırhlısının tamamen veya kısmen imha edildiğini, onlarca askerin öldürdüğünü duyurdu. 

BİNLERCE MÜCAHİT HAZIRDA BEKLİYOR

"İşgal ordusu bizden ağır darbeler almaya devam ediyor onlara hazırladığımız saldırılar yaşadıklarının yüz katı olacak" diyen Ebu Ubeyde, savaşa girmek için sırasını bekleyen binlerce Mücahidin hazırda beklediğini söyledi. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...