Hamas'ın peş peşe attığı roketler Demir Kubbe'yi aştı: Tel Aviv'de sirenler çalıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi

İşgal güçlerinin topyekün ablukaya alarak havadan ve karadan saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nden İsrail’e roketler atıldı. Demir Kubbeyi aşan roketlerin düştüğü yerlerde yangın çıktı, Tel Aviv'de sirenler devreye girdi.

39 gündür havadan ve karada saldırı altında olan Gazze Şeridi'nden İsrail'e roketler atıldı. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in sivilleri katletmesine tepki olarak Tel Aviv'e saldırılarını sürdürdü. 

HAMAS'IN ROKETLERİ DEMİR KUBBEYİ AŞTI

Topyekün abluka altında olan Gazze'den peş peşe fırlatılan roketler başkent Tel Aviv'e düştü. Hamas'ın roketleri bir kez daha Demir Kubbe hava savunma sistemi aştı. 

TEL AVİV'DE SİREN SESLERİ ÇALIYOR

Saldırı sonrası başkentte siren sesleri yükseldi. Roket saldırısında biri ağır olmak üzere toplam 3 kişinin yaralandığı belirtildi. Sağlık görevlileri, yaralanmalara şarapnel parçalarının neden olduğunu açıkladı.

GAZZE'DE 4 bin 650 ÇOCUK KATLEDİLDİ

İsrail ordusunun 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik sürdürdüğü saldırılarda 4 bin 650'si çocuk, 3 bin 145'i kadın olmak üzere  toplam 11 bin 320 kişinin öldürüldüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı - Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...