Hamas, İsrailli kadın rehinenin görüntülerini paylaştı: Bizi buradan çıkarın...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 21 yaşındaki İsrailli kadın bir rehinenin tedavi görüntülerini içeren video yayınladı. Yayınlanan videoda Sderot kentindeki bir partiden kaçırıldığını belirten genç kadın, "Lütfen en kısa zamanda bizi buradan çıkarın" dedi.

Hamas'ın askeri kanadı tarafından 7 Ekim'de İsrail'e yönelik başlatılan 'Aksa Tufanı' operasyonu 11'inci gününde devam ediyor. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, İsrail ise Gazze Şeridi'ni abluka altına aldı.

İsrail ile çatışmalarda rehin alınan kişi sayısının 200 ile 250 arasında olduğunu belirten Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, bunların 200'ünün Kassam Tugaylarının elinde, geriye kalanların ise diğer Filistinli grupların elinde olduğunu aktardı.

REHİN KADININ VİDEOSU YAYINLANDI

Bu açıklamanın ardından Kassam Tugayları Askeri Medyası, Kassam unsurlarının rehin aldığı 21 yaşındaki İsrailli bir kadının görüntülerini paylaştı. Paylaşılan videoda, sağ kolundan ameliyat edilen kadının, Kassam unsurları tarafından pansuman edilerek bandajlandığı anlar yer aldı.

Rehin alınan kadın, Sderot kentindeki bir partideyken rehin alındığını ve kolundan ağır şekilde yaralandığını söyledi. Kassam unsurları tarafından Gazze'ye getirildiğini ve 3 saat süren bir operasyon geçirdiğini kaydeden kadın, "Beni tedavi ettiler, ilgilendiler, ilaç verdiler. Her şey yolunda" dedi.

"BİZİ BURADAN ÇIKARIN"

Ailesinin yanına dönmek istediğini belirten kadın, "Lütfen en kısa zamanda bizi buradan çıkarın" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...