Haftanın 4 günü Beyaz Saray'a gidiyor: Biden çiftinin Türk kuaförü aldığı ücreti açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın kuaförü Güven Baltacı, Beyaz Saray'a kadar uzanan başarısını TGRT Haber'e anlattı. Biden ailesinden aldığı ücreti açıklayan Baltacı, ABD Başkanı ile tanışma hikayesine de değindi.

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden'ın saçları Türk kuaföre emanet. 2002 yılında Amerika'da yaşayan ve kuaförlük yapan ağabeyinin yanına giden Ankaralı Güven Baltacı'nın hayatı, bu kararla birlikte değişti...

2009 yılından bu yana Biden çiftinin kuaförlüğünü yapan Baltacı, haftanın 4 günü Beyaz Saray'a gidiyor ve Biden çiftinin saçlarının bakımını yapıyor.

TGRT Haber Dış Haber Editörü Emre Diner, Joe Biden ve eşinin saç kesimlerini yapan Kuaför Güven Baltacı'yla konuştu. Baltacı, Beyaz Saray’a kadar uzanan başarısını anlattı...

"TÜRKİYE'Yİ DE TÜRKLERİ DE SEVİYOR"

Amerika'ya yerleşme macerasını anlatan Baltacı, ABD Başkanı Biden'la nasıl tanıştığına da değindi. Buna, Başkanın eski gelinin vesile olduğunu söyleyen Baltacı, Joe Biden’ın başkan yardımcısı olduğu dönemde, Jill Biden’ın geliniyle birlikte salonuna gelmeye başladığını dile getirdi.

Güven Baltacı, küçük bir detay paylaştı ve Başkan Biden’ın saçının arkasını uzun istediğini anlattı ve nedenini de açıkladı. Ayrıca saç kesimi sırasında Biden’ın politika konuşmadığını söyleyen Baltacı, "Türkiye'yi de Türkleri de seviyor" ifadesini kullandı.

Haftanın 4 günü Beyaz Saray'a gidiyor: Biden çiftinin Türk kuaförü aldığı ücreti açıkladı

BIDEN AİLESİNDEN ALDIĞI ÜCRETİ AÇIKLADI

Ankaralı kuaför, Biden ailesinden aldığı ücreti de açıklayarak "Her saç kesiminden 150 dolar alıyorum" dedi.

First lady Jill Biden’ın saçlarını sade istemesi ise Baltacı’yı zorluyor. Baltacı, "Jill Biden ile zaman zaman topuz tartışması bile yaşıyoruz ancak yine Jill’in dediği oluyor" diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...