Haftalık kazançları 3 bin 900 Euro! İsrail, Avrupalı paralı askerleri sahaya sürdü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ, El Mundo
- Güncelleme:
Haftalık kazançları 3 bin 900 Euro! İsrail, Avrupalı paralı askerleri sahaya sürdü

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ, El Mundo

Gazze'de katliama devam eden İsrail ordusunun paralı asker kullandığı iddia edildi. Konuyu gündeme taşıyan İspanyol medyası, Avrupalı paralı askerlerin aylık kazancını da açıkladı.

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana taş üstünde taş bırakmayan işgalci İsrail, 30 gündür kadın-çocuk ayırt etmeden katliama devam ediyor. Rusya'nın Ukrayna topraklarına yönelik 2022 yılının Şubat ayında başlattığı işgal girişiminde sık sık gündeme gelen 'paralı askerler' bu kez İsrail için savaşıyor. 

İspanyol basınından El Mundo Gazetesi, İsrail'in Gazze'de Avrupalı paralı asker kullandığını idda etti. Söz konusu haberde, Ukrayna saflarında Rusya'ya karşı savaşan İspanyol paralı asker Pedro Diaz Flores ile yapılan bir röportaja yer verildi.

HAFTALIK KAZANCI 3 BİN 900 EURO

Röportajda İsrail'e para için gittiğini  söyleyen Flores, kazancından oldukça memnun olduğunu vurguladı ve haftalık kazancını açıkladı. "Çok iyi para ödüyorlar" diyen Flores, "İsrail’e para için geldim. Haftalık 3 bin 900 Euro ödeme alıyorum" dedi.

Bu ücret, bir aylık maaşa vurulduğunda 15 bin 600 euro ediyor.

İsrail'in iyi ekipmanlar kullandığının altını çizen Flores, aynı zamanda ordunun sessiz çalıştığını söyledi.

"HAMAS'LA DOĞRUDAN SAVAŞIYORUZ"

İspanyol paralı asker, kendisinin Golan tepelerinde olduğunu söyledi ve "Biz yalnızca silah konvoylarına veya Gazze Şeridi'nde bulunan İsrail silahlı birliklerine güvenlik desteği sağlıyoruz. Hamas'la doğrudan savaşıyoruz, operasyonlara da katılmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Paralı asker, bölgede kendisi gibi çok fazla paralı asker bulunduğunu dile getirerek, "Gazze ve Ürdün sınırlarındaki kontrol noktalarının güvenliğinden biz sorumluyuz" dedi. 

Haftalık kazançları 3 bin 900 Euro! İsrail, Avrupalı paralı askerleri sahaya sürdü

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ, El Mundo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...