Güney Afrika'da bir ABD vatandaşı ölü bulundu

/ Kaynak: AA
Güney Afrika'da bir ABD vatandaşı ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / AA

Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı bir kadın turist, Cape Town kentinde kaldığı otelde ölü bulundu. Cinayetle ilgili geniş soruşturma başlatıldı.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town şehrinde dün gece geç saatlerde 39 yaşında Amerikalı bir kadın kaldığı butik otelde ölü bulundu. Güney Afrika Polisi, cinayetle ilgili olarak 41 yaşında ismi açıklanmayan şüphelinin yakalandığını, cinayet zanlısının mahkemeye çıkarılacağını açıkladı. Cape Town, Güney Afrika'nın önemli turistik şehirlerinden olup, her yıl dünyanın her tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Ülkedeki suç oranının yüksek olmasının yanısıra Cape Town, yabancı turistlerin tercih ettiği rahat ve güvenli bir şehir olarak tanımlanıyor. Turistlere yönelik bir tehdit olarak algılanan cinayetin detayları Güney Afrika Polisi tarafından araştırılıyor.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...