Güneşin altında uyuyakalan kadının yüzü tanınmaz hale geldi

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
Güneşin altında uyuyakalan kadının yüzü tanınmaz hale geldi

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

25 yaşındaki bir kadın tatil için gittiği yerde güneşlenirken uyuyakaldı. Yarım saat sonra uyanan kadın, yüzünün yandığını fark etti. Gün geçtikçe yüzü daha da kötü olan kadın kesinlikle güneş kremi sürülmesi gerektiğini söyledi.

Tatilde güneşlenmek isteyen kadın uyuyakaldı ve uyaynınca hayatının şokunu yaşadı. İngiltere'de yaşayan Sirin Murad, yaz tatili için Bulgaristan'a gitti. Tatilde bir havuz kenarına giden Murad, güneşlenmek için burada güneşlenmeye başladı.

Güneşlenirken uyuyakalan genç kadın yarım saat boyunca güneşin altında kaldı.

Uyandığında alnının yandığını ve kabarcıklar oluştuğunu fark eden Murad'ın yanan alnı ertesi gün daha çok kabardı. O görüntüleri sosyal medyada paylaşan Murad'a ise çok sayıda yorum geldi.

'STAR TREK TÜRLERİNE BENZİYORSUN'

Sosyal medya yapılan yorumlarda, "Star Trek türlerine benziyorsun." şeklinde ifadeler kullanıldı. Yaşadıklarını anlatan 25 yaşındaki genç kadın, "İlk başta hiçbir şey hissetmedim, sadece üzerine baskı yaptığımda biraz acıdı." dedi. Ertesi gün daha fazla acı hissettiğini söyleyen kadın "Soyulmaya başladığında biraz rahatladım. Acıtmadı ve daha iyi hissettim." şeklinde konuştu. 

'GÜNEŞ KREMİ SÜRÜN'

Güneşin altında kaldığı için yanığa maruz kalan Murad, "Garip bir şekilde cildim şimdi harika. Hatta eskisinden daha iyi hissettiriyor, neredeyse yenilenmiş gibi." dedi ve şöyle devam etti:

"Ne kadar iyi olacağınızı veya cildinizin yanmayacağını ne kadar düşünürseniz düşünün, her zaman güneş kremi sürün. Kesinlikle buna değer."

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...