Güneşe alerjisi var!

Güneşe alerjisi var!

DÜNYA Haberleri

5 yaşındaki Georgia Mitchell nadir görülen bir hastalık nedeniyle güneş ışığına çıkamıyor.

İngiltere'de 5 yaşındaki kız çocuğu nadir görülen bir hastalık nedeniyle güneş ışığından uzakta yaşıyor. Doktorlar küçük kıza 'konjenital iktiyoziform eritroderma'(deri değişimlerine neden olan bir hastalık) teşhisi koyarken, küçük kızın acılarının güneşe çıktığında dayanılmaz bir hal aldığı ifade ediliyor.
Güneşe alerjisi var!



Georgia'nın annesi Misty Mitchell (33), kızının doğduğunda tüm vücudunda pulları olduğunu ve küçük kızın derisinin sıcaklıklara karşı aşırı duyarlı olduğunu söyledi. nbsp;Küçük çocuğun 32 haftalıkken sezeryanla dünyaya geldiğini belirten anne, 'doğum sonrası hayatımın en zor 9 gününü geçirdim' dedi. Kızına ne zaman dokunsa ona acı verdiği için geceler boyu ağladığını ifade eden anne, kızını iyileştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.


Çoğu zaman kızının dışarıda oynayan çocukları uzaktan seyretmek zorunda kaldığını söyleyen anne, yaz aylarının küçük kız için oldukça sıkıntılı geçtiğini ifade etti. nbsp;


Doktorların umutsuzluğuna rağmen umudunu kaybetmeyen anne kızının her şeyi başarabileceğini, durumunun iyi gittiğini belirtti ve ekledi, 'kızım bir doktor olmak istiyor'. TÜRKİYE GAZETESİ
Güneşe alerjisi var!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...