Güneş ışınları yüzünü bu hale getirdi

Güneş ışınları yüzünü bu hale getirdi

DÜNYA Haberleri

69 yaşındaki TIR şoförünün yüzündeki değişikliğin sebebi oldukça ilginç. 28 yıldır yollarda güneş ışınlarına maruz kalan bu adamın yüzünün bir tarafı 30 yaşında bir tarafı 70.

Bu adam 69 yaşında bir TIR şoförü. Yüzündeki cilt farklılığının sebebi ise oldukça ilginç. 28 yıldır yollarda direksiyon sallayan adamın bir yüzü sürekli güneş ışınlarına maruz kaldı. İlerleyen yıllarda adamın yüzünün güneş gören tarafı deyim yerindeyse soldu, diğer tarafı ise canlılığını korudu. nbsp;

Bir cilt problemi sebebiyle hastaneye giden adamı gören doktorlar gözlerine inanamadı. Adamın bir yanağının 35, diğerinin 70 yaşındaki görüntüsüyle ilk defa karşılaşan doktorlar hastayı gözetim altına aldı.

Bilim adamları, uzun süre güneş ışığı altında kalmanın ciltte tahribata sebep olduğunu hatırlattı. nbsp;


Uzmanlar, yaz aylarında tatile çıkacaklar için, mecbur kalmadıkça güneşin en etkili olduğu saatlerde dışarı çıkmamalarını tavsiye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...