Görenler telefona sarıldı! Gökyüzündeki gizemli ışık ağızları açık bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Görenler telefona sarıldı! Gökyüzündeki gizemli ışık ağızları açık bıraktı

DÜNYA Haberleri

Japonya’nın Okinawa eyaletinde gökyüzünde meteoru andıran gizemli ışıklar görüldü. Görülen ışıklar kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. 

Japonya'nın Okinawa eyaletinde gözlenen ve meteoru andıran gizemli ışıklar sosyal medyada gündem oldu. Dikey ateş topu şeklinde gökyüzünde beliren ışıkların Kuzey Kore ya da başka bir ülkeye ait uydu ya da göktaşı olabileceği hakkında konuşuldu. Bölge sakinleri ise eyalette birçok ABD üssünün bulunması nedeniyle ışıkların savaş uçaklarına ait olabileceği yorumunda da bulunulduğu görüldü. Gökyüzündeki gizemli ışıkları gören bölge halkı telefonlara sarılarak o anı kayıt altına aldı.  

Görülen gizemli ışıklar hakkında ise konuya ilişkin yetkililerden henüz açıklama yapılmadı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...