Gökyüzü bir anda pembeye döndü: Kimse sırrını çözemedi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Gökyüzü bir anda pembeye döndü: Kimse sırrını çözemedi

DÜNYA Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Avustralya’nın Mildura şehrinde gök bir anda tamamen pembe ışıkla aydınlandı. Kimsenin ne olduğunu çözemediği dakikalarda halk büyük panik yaşadı.

Avustralya’nın Mildura şehrinde gökler tamamen pembe ışıkla aydınlandı. Muhteşem görünse de bu sıra dışı olay bölge halkında korkuya yol açtı. Tammy Szumowski adındaki kadın, pembe gökyüzünün fotoğraflarını çekip sosyal medyada paylaştı. 

"UZAYLILAR MI?"

Szumowski, mesajında “Bu fotoğrafları Merbein’in güneyinde çektim. Ne olduğuna dair bilgisi olan var mı? Uzaylılar mı? Stranger Things dizisi gerçek mi oluyor?” diye sordu. Stranger Things, ABD yapımı bilimkurgu-korku türündeki bir internet dizisidir.

Daily Mail Australia’ya konuşan kadın, “Kocam, çocuklarım ve ben arabaya atladık ve ışığın güçlü olduğu bölgede yaşayan amcamlara doğru yola çıktık. Çok ilginç bir görüntüydü” ifadesini kullandı. Paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Gökyüzündeki büyüleyici parıltının aslında yakındaki bir tıbbi kenevir çiftliğinden geldiği öğrenildi. Cann Pharmaceutical şirketinin büyük hangarlarından birinin panjurları açık bırakılmış, güçlü LED ışıklar camlardan sızarak gökyüzünde sansasyonel bir görüntü oluşturmuş.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...