Gelinin inadı düğünü birbirine kattı! Damat evlilikten vazgeçme aşamasına geldi

Düzenleyen:
Gelinin inadı düğünü birbirine kattı! Damat evlilikten vazgeçme aşamasına geldi

DÜNYA Haberleri

İngiltere’de evlenme hazırlığında olan bir çift, düğünde neye uğradıklarını şaşırdı. Sara adlı genç kız, düğün sırasında verilen sözde "Hastalıkta ve sağlıkta yanındayım" ifadesini kabul etmedi. Hasta insanlarla ilgilenmeyi sevmediğini belirten gelin, sözü kabul etmeyerek itiraz etti. Damat ise geline sert tepki gösterdi. İkili, düğünü iptal etmeye kadar giderken son anda akrabaları ikna etti.

İngiltere'de dünyaevine giren Sara adlı genç kadının her düğünde klasik olarak edilen yemin metninden "Hastalıkta ve sağlıkta" ifadesini çıkarması, hem damadın hem de damadın ailesinin tepkisini çekti.

“HASTA İNSANLARA BAKMAYI SEVMİYORUM” 

Gelen tepkiler üzerine açıklamalar yapan gelin, "Evet farkındayım bu saçma ancak küçükken sürekli hasta olan annem ve babama bakmak zorunda kaldık. Bu yüzden hasta insanlara bakmayı sevmiyorum" dedi.

DAMAT BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI 

Evlenmek üzere olduğu eşinin tavrı karşısında şaşıran damat ise başına gelenler nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Geline ısrarla aslında evliliğin hastalıkta ve sağlıkta bir arada olmak anlamına geldiğini açıklamaya çalıştı. 

DÜĞÜN İPTAL OLUYORDU 

Gelinin, düğün metninden çıkardığı cümle nedeniyle uzun süre tartışma yaşayan gelin ve damadın, düğünü iptal ederek ayrılık boyutuna kadar geldiği ancak araya giren akrabaları sayesinde anlaştıkları öğrenildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...