Gazze'de katliam hazırlığı

Düzenleyen:
Gazze'de katliam hazırlığı

DÜNYA Haberleri

İsrail, son günlerde Filistin’e özellikle de Gazze’ye yönelik roket atışlarını artırmaya ve düzenli hale getirmeye başladı.

Geçen hafta çarşamba gününden beri gece saatlerinde belli aralıklarla Gazze’ye roket atışları yapan İsrail ordusunun, özel bir hedef seçmediği, gelişi güzel atışlar yaptığı öğrenildi. Zaman zaman ekili sahalara düşmesi yüzünden Filistinli çiftçilerin tarlalarına çıkamaz olduğu bildirildi. Perşembe günü bir Filistinli’nin bu atışlar sonucunda hayatını kaybettiğini belirten Filistinli kaynaklar, “İsrail kendine bir mazeret uydurup yeni bir katliama imza atmak için fırsat kolluyor” tepkisinde bulundu. Bu arada, İsrail mahkemesince “şiddete teşvik” iddiasıyla 9 ay hapis cezasına çarptırılan 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Raid Salah, dün cezaevine uğurlandı. Salah, “Tutuklanmak, zalimlere karşı mücadelenin bir adımıdır. Hapishaneden sabrın güzelliğini tadacağız ve Kur’an-ı kerim okuyup daha güçlü döneceğiz. Aranıza, Aksa’yı savunmak için yeni planlarla döneceğim” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...