Gabon'daki darbe kutlamalarında Galatasaray detayı dikkat çekti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Gabon'da askeri darbe sonrası halk sokağa döküldü. Sloganlar atarak kutlama yapan halkın arasında Galatasaray forması ile yürüyen bir kişi dikkatlerden kaçmadı.

Gabon'da gerçekleşen seçimin ardından bir grup asker televizyona çıkarak yönetime el konulduğunu duyurdu. Darbeci askerler, Bongo’nun seçildiği seçimin iptal edildiğini açıkladı. Ayrıca, devlet kurumlarının feshedildiğini ve ülke sınırlarının bir sonraki duyuruya kadar kapatıldığı ifade edildi. 

Gabon 24 televizyonundaki darbe bildirisinde, ‘’Gabon halkı adına… Barışı korumak için mevcut rejimi sonlandırmaya karar verdik’’ denildi.

GALATASARAY FORMASI İLE DARBE KUTLAMASI

Yapılan açıklamalar sonrası halk darbeyi kutlamak için sokağa döküldü. Darbeyi büyük bir çoşku ile kutlayan halk sokaklarda sloganlar atarak yürüyüş yapıyor. Kutlamalarda bir kişinin Galatasaray forması giyerek yürüyüşe katıldığı görüldü. Galatasaray forması ile sloganlar atan şahıs dikkatlerden kaçmadı. Bu dikkat çeken Galatasaray detayı kısa sürede gündem oldu. 

Gabon'daki darbe kutlamalarında Galatasaray detayı dikkat çekti

AFRİKA'NIN EN GELİŞMİŞ VE ZENGİN ÜLKESİ

Gabon Afrika'nın en gelişmiş ve zengin ülkelerinden biri olarak öne çıkıyor. Ülkenin gelişmekte olan ekonomisinin temelini madencilik oluşturan Afrika ülkesi, dünyanın dördüncü büyük manganez yataklarına sahip. Ayrıca, ülkede petrol ve uranyum yatakları da ekonomiye çok büyük katkı sağlıyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...