Fransızlar, 'yasak aşk' yaşayan Hollande'ı haklı buluyor

/ Kaynak: AA
Fransızlar, 'yasak aşk' yaşayan Hollande'ı haklı buluyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransızlar, yeni ilişkisini Hollande'ın "özel hayatı" olarak görüyor ve basına açıklama yapmamasını haklı buluyor.

Fransa 'da yapılan bir kamuoyu araştırmasına katılanların yüzde 62'sinin, Cumhurbaşkanı François Hollande'ın yeni ilişkisini "özel hayat mahremiyeti" içinde gördüğünü ortaya koydu. BVA araştırma merkezinin anketine göre, yine Fransızların yüzde 75'i, Hollande'ın bu konuda basına açıklama yapmamasını haklı buluyor. Hollande'ın, magazin dergisi Closer tarafından ortaya çıkartılan oyuncu Julie Gayet ile ilişkisinden sonra first lady Valerie Trierweiler hastaneye kaldırılmıştı.

Elysee Sarayı kaynakları, pazartesi günü taburcu olacağını açıklamasına rağmen Trierweiler'in hastanedeki tedavisi hala sürüyor. Trierweiler'in, Elysee Sarayı'ndaki statüsü hakkındaki tartışmalar sürerken, saraydaki ofisten ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Hollande, yeni yıl dolayısıyla basınla buluşmasında özel hayatıyla ilgili bazı sorulara muhatap olmuş ve üstü kapalı "Yasak aşk ilişkisi"ni itiraf etmek zorunda kalmıştı.

"Herkes özel yaşamında sorunlar yaşayabilir, sıkıntılar olabilir ancak benim bir ilkem var; özel işler, özel bir şekilde ve karşılıklı tarafların mahremiyetine saygı göstererek çözülmeli" diyen Hollande, şubat ayı için planlanan ABD gezisinde ise kendisine kimin eşlik edeceğini, ziyaretinden hemen önce açıklayacağını ifade etmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...