Fransız vekilden Macron'a 'beceriksiz' tepkisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşılaştırdı

Düzenleyen:
Fransız vekilden Macron'a 'beceriksiz' tepkisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşılaştırdı

DÜNYA Haberleri

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, tatildeki fotoğrafları ile Fransız milletvekili François Asselineau'nun hedefi oldu. Asselineau Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dönemde diplomatik temaslarını içeren fotoğraflarını, Macron'un tatil pozları ile kıyaslayarak Macron'un 'yalancı ve beceriksiz bir lider' olduğunu söyledi.

Son dönemde Rusya-Ukrayna savaşının çözüme kavuşması için girişimlerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'da Üçlü Zirve Toplantısı, Tahıl Koridoru Anlaşması, Soçi temasları ve Lviv'de Üçlü Zirve'ye katıldı.

Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni dönemin başlaması için temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomatik başarıları dünya siyasetinde de takdirle karşılandı.

FRANSIZ VEKİLDEN ERDOĞAN-MACRON KARŞILAŞTIRMASI

Fransız milletvekili François Asselineau'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un bu ayki performansını karşılaştırdı.

Sekiz fotoğraftan oluşan iki görseli sosyal medya hesabından paylaşan Asselineau, bir tarafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmelerine diğer tarafta ise Macron'un tatil fotoğraflarına yer verdi.

Fransız vekilden Macron'a 'beceriksiz' tepkisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la karşılaştırdı

"MACRON YALANCI VE BECERİKSİZ"

Asselineau, "Macron şu anda dünyanın dört bir yanındaki devlet başkanları tarafından kabul edilmek ve davet edilmek konusunda en büyük zorluğu yaşıyor, o kadar evrensel olarak yalancı ve beceriksiz bir lider." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...