Fransa'dan Türkiye kararı: Turuncu listeden çıkarıldı

Düzenleyen:
Fransa'dan Türkiye kararı: Turuncu listeden çıkarıldı

DÜNYA Haberleri

Fransa, Covid-19 nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamaları listesinde Türkiye'yi turuncu listeden yeşil listeye alarak seyahati kısıtladığı ülkeler listesinden çıkardı.

Fransa'da, Covid-19 sebebiyle uygulamaya konulan seyahat kısıtlamaları listesi 31 Mart 2022 tarihinde güncellenerek, Türkiye’nin de bulunduğu 46 ülke turuncu listeden çıkarılarak yeşil listeye alındı.

YOLCULAR KISITLAMA OLMADAN SEYAHAT EDEBİLECEK

Böylece Türkiye’den Fransa'ya seyahatlerde zorunlu bir neden gösterme uygulaması son buldu.

Fransa'dan Türkiye'ye yapılacak seyahatlerde Dünya Sağlık Örgütü veya Türkiye tarafından acil kullanım onayı verilmiş aşılardan en az 2 doz (Johnson & Johnson için tek doz) yaptırdıklarını ve son dozdan itibaren en az 14 gün geçtiğini belgeleyen veya son 72 saat içinde alınmış negatif PCR test sonucu ya da son 48 saat içinde alınmış negatif hızlı antijen testinden birini ibraz eden yolcular kısıtlamaya tabii olmaksızın seyahat edebilecek.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...