Fransa'da öğretmenin öldürüldüğü okul bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Fransa'da öğretmenin öldürüldüğü okul bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Fransa'nın kuzeyindeki Arras kentinde bomba ihbarı nedeniyle bir lisenin tahliye edildi. Ülkede geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü Louvre Müzesi, bomba ihbarı nedeniyle kapatılmıştı. 

Ulusal basındaki haberlere göre, Arras'taki Gambetta-Carnot Lisesi'nde bomba olduğuna dair ihbar alan polis ekipleri harekete geçti. Liseyi tahliye eden polis, okulun önündeki kişilerin çantalarını aradı. Bomba imha ekipleri de olay yerine intikal etti. Tahliye sırasında bir kişi fenalaşırken, okul personeli ve öğrenciler güvenli bir alana götürüldü.

AYNI OKULDA DAHA ÖNCE BİR ÖĞRETMEN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Gambetta-Carnot Lisesi'nde 13 Ekim'de düzenlenen bıçaklı saldırıda Fransızca öğretmeni Dominique Bernard hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştı. Olayın ardından savcılık soruşturma başlatmış, 20 yaşındaki saldırgan dahil 10 kişi gözaltına alınmıştı.

PARİS'TEKİ LOUVRE MÜZESİ BOMBA İHBARI NEDENİYLE KAPATILDI

Fransa'nın başkenti Paris'te dünyaca ünlü Louvre Müzesi, 14 Ekim’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda güvenlik gerekçesiyle kapatıldığını duyurmuştu. Müze, bomba ihbarı nedeniyle tahliye edilerek kapatıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...