Fransa'da dehşet! Evine gelen askerleri silahla kurşuna dizdi

Düzenleyen:
Fransa'da dehşet! Evine gelen askerleri silahla kurşuna dizdi

DÜNYA Haberleri

Fransa'nın merkezinde yer alan Puy-de-Dome bölgesine bağlı Saint-Just şehri yakınlarındaki bir köyde önceki akşam dehşet dolu anlar yaşandı.

Osman Sağırlı

Aile içi şiddet ihbarı üzerine köye Ulusal Jandarma Müdahale Birimine (GIGN) bağlı ekipler yönlendirildi. Bölgeye giden ekipler, bir kadının kocasından kaçarak çatıya sığındığını gördü. Güvenlik güçleri kadını kurtarmak isterken öfkeli koca üzerlerine silahla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Cyrille Morel (45), Remi Dupuis (37) ve Arno Mavel (21) hayatını kaybetti, bir jandarma da ağır yaralandı. Şahıs evini ateşe verip aracıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Kadın ise alevler içerisinden kurtarıldı. Bu arada sabaha kadar yapılan aramalar sonucu 48 yaşındaki zanlı, aracında ölü bulundu. İntihar ettiği düşünülen şahsın, karısı ile çocuk velayeti yüzünden kavga ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bütün Fransa halkının jandarmaların acısını paylaştığını ifade etti.

Fransa'da dehşet! Evine gelen askerleri silahla kurşuna dizdi

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...