Film setinde ölümlü kaza: Halyna Hutchins'in eşi ilk kez konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Film setinde ölümlü kaza: Halyna Hutchins'in eşi ilk kez konuştu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Alec Baldwin'in sette yanlışlıkla öldürdüğü Halyna Hutchins'in eşi ilk kez konuştu. Bir programa katılan Hutchins “Silahı tutan adamın, ateş alma sonrasında sorumlu olmadığını iddia etmesi çok saçma” dedi.

Rust (Pas) filminin çekimleri sırasında elindeki tabancanın ateş almasıyla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in (42) ölümüne yol açan ünlü Amerikalı aktör Alec Baldwin (63), ABC News televizyonuna yaptığı açıklamada kendisini suçlu hissetmediğini, ölümden kendisinin sorumlu olmadığını ifade etmişti. Bu ifadeler, Halyna'nın 16 yıllık kocası Matt Hutchins’i kızdırdı.

NBC televizyonunda bir programa katılan Hutchins, “Onu izlerken çok sinirlendim. Ölümü hakkında ayrıntılı bir şekilde konuştuktan ve onu nasıl öldürdüğünü tarif ettikten sonra herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini duymak beni çok kızdırdı. Silahı tutan adamın, ateş alma sonrasında sorumlu olmadığını iddia etmesi çok saçma” dedi.

Baldwin, New Mexico eyaletinde gerçekleşen olayda ısrarla tetiği kendisinin çekmediğini ifade etmişti. Hutchins, karısının 21 Ekim 2021’deki ölümüyle ilgili olarak Baldwin’le birlikte film ekibinden birkaç kişi hakkında "ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla15 Şubat’ta dava açmıştı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...