Film gibi hikaye: Bakan askerlikten kaçmak için ABD'de kamyon sürüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Film gibi hikaye: Bakan askerlikten kaçmak için ABD'de kamyon sürüyor

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya-Ukrayna savaşı için seferberlik çağrısı yaptı. Savaşa katılmak istemeyenler arasında Rusya'nın kuzeyindeki Komi Cumhuriyeti'nin eski Tarım Bakanı Denis Sharonov da askerlikten kaçmak için ABD'ye giderek kamyon şoförü oldu. ABD'nin gündemine oturan eski Tarım Bakanı Denis Sharonov, yaptığı işten gurur duyduğunu açıkladı.

Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken Rus lider Putin'den seferberlik çağrısı geldi. Askere gitmek istemeyen vatandaşlar ise farklı yöntemlere başvuruyor. Rusya'nın kuzeyindeki Komi Cumhuriyeti'nin eski Tarım Bakanı Denis Sharonov da askere gitmemek için yaptığı ile şaşırttı.

1 sene Komi hükümetinde bakanlık görevi yapan 48 yaşındaki Sharonov, eylül ayında Rusya'dan kaçtığını açıklayarak gündeme geldi.

"BENİMLE ALAY EDİYORLAR"

The Guardian'ın haberine göre; Denis Sharonov, 15 Ağustos'ta RTVI televizyonuna konuştu. Sharonov "Pek çok insan benim seçimimi anlamıyor. Benimle alay ediyorlar. Vites küçülttüğümü, bölge bakanlığından kamyon şoförlüğüne geçtiğimi söylüyorlar" açıklamasında bulunarak yaptığı işten gurur duyduğunu ifade etti.

Kaynak: Mynet

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...