Filistin'i destekleyen ünlü aktrist Susan Sarandon çark etti, siyonistlerden özür diledi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Filistin'i destekleyen ünlü aktrist Susan Sarandon çark etti, siyonistlerden özür diledi

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dünyaca ünlü Oscarlı aktris Susan Sarandon Filistin'e verdiği destek için siyonistlerden özür diledi. "Kendimi ifade etme şeklim çok kötüydü" diyen Sarandon'ın özrü sektörden uzaklaştırılmasının ardından geldi.

İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye adeta ölüm yağdırırken, katliama sessiz kalmayan Hollywood yıldızları da bir bir tepkilerini dile getirdi. Gazze'deki kanlı saldırıların durması için çağrıda bulunan üslü isimlerden biri de Oscarlı oyuncu Susan Sarandon olmuştu.

FİLİSTİN'E DESTEK MESAJLARI YAYINLADI

Sarandon sosyal medya hesabından, "Gazze'de olanları önemsemeniz için Filistinli olmanıza gerek yok. Filistin'in yanındayım. Herkes özgür olana kadar kimse özgür değildir." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Filistin'e destek gösterilerine katılan ünlü oyuncu ayrıca, "Şu anda Yahudi olmaktan korkan pek çok insan var ve bu ülkede Müslüman olmanın nasıl bir şey olduğunu hissediyorlar" demişti.

İŞİNDEN KOVULDU

Bu açıklamalarının ardından Sarandon çalıştığı yetenek ajansı "United Talent Agency (UTA)" tarafından resmen kovuldu. Bir hafta önce yaşanan olayın ardından Sarandon çark edip, siyonistlerden özür diledi. 

SİYONİSTLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Instagram hesabından iki gün önce açıklama yapan Oscarlı yıldız artan nefret suçlarıyla ilgili endişesini dile getirmek istediğini belirterek,  "Kendimi ifade etme şeklim çok kötüydü. Söylediklerim, yakın zamana kadar Yahudilerin zulme yabancı olduğunu ima ediyordu, oysa durum bunun tam tersi" ifadelerini kullandı.

SİNAGOG SALDIRISINI HATIRLATTI

77 yaşındaki Amerikalı aktris, paylaşımında "Yahudilerin, Avrupa'da yüzyıllardır baskı altında yaşadığını ve soykırıma uğradığını" belirtirken, 2018 yılında Pensilvanya'daki bir sinagoga  düzenlenen saldırıyı hatırlattı.

Sarandon, gönderisinde "Bu gerçeği küçümsediğim ve yorumumla insanları incittiğim için derin pişmanlık duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cenk 4 Aralık 2023 16:43

Sanatçılar bu konuya dikkat çekmek için çok önemli. Onlar da bildiği için tehdit ediyorlar zaten

Aydilge Yalçın 4 Aralık 2023 16:41

Zorla susturuyor olabilirler ama yine de kabul edilemez

Sonraki Haber Yükleniyor...