Filistin intikam peşinde! Gazze'den İsrail'e roket saldırısı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Filistin intikam peşinde! Gazze'den İsrail'e roket saldırısı

DÜNYA Haberleri

İşgalci İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze'ye saldırılarının başlamasının dördüncü gününde Gazze'den, İsrail'e roketler atıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Gazze'den Kudüs yönüne çok sayıda roket fırlatıldığı öğrenildi. Şehrin batısı ve güneyinde, uyarı alarmları çaldı. Atılan roketlerden birisi Kudüs'ün güneyindeki Gush Etzion yasa dışı Yahudi yerleşim yerinin yakınlarına düştü. Sosyal medyada, Kudüs yakınlarındaki Beit Shemesh kentinde hava savunma sisteminin roketleri etkisiz hale getirdiği görüntülerde patlama sesleri duyuldu.

SALDIRILAR YOĞUNLAŞTI

İsrail ordusu ise Gazze'ye saldırılarını yoğunlaştırdı. Gazze'nin farklı bölgelerinden patlama sesleri geldi ve siyah dumanlar yükseldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sahadaki son gelişmelerin ardından güvenlik değerlendirme toplantısı yapacağı belirtildi.

MISIR'LA İLETİŞİM KESİLDİ

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu'nun (KAN) haberine göre, üst düzey bir İsrailli yetkili, Filistinli gruplarla ateşkes için görüştükleri Mısır ile iletişimi sonlandırdıklarını kaydetti.

Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın ateşkes görüşmelerini sonlandırma ve saldırılara devam etme kararı aldığı bildirildi. Yetkili, atılan son roketlerin üzerine "Gazze'ye büyük saldırı planladıklarını" aktardı. (Kaynak: Anadolu Ajansı) 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...