Filistin Devlet Başkanı Abbas Londra'da

/ Kaynak: AA
Filistin Devlet Başkanı Abbas Londra'da

DÜNYA Haberleri  / AA

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Amerika Dışişleri Bakanı (ABD) John Kerry'le İsrail-Filistin barış müzakerelerini görüştüğü bildirildi.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Amerika Dışişleri Bakanı (ABD) John Kerry'le İsrail-Filistin barış müzakerelerini görüştüğü bildirildi. nbsp;Filistin resmi haber ajansı WAFA, Filistin yönetimi sözcüsü Nebil Ebu Radine'ye dayandırdığı haberinde, Abbas'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da, Kerry ile uzun bir toplantı yaptığı belirtildi. nbsp;İsrail-Filistin barış müzakereleri ile bölgesel meselelerin ele aldığı aktarılan haberde toplantıya Radine'nin yanısıra bazı Filistinli ve ABD'li yetkililerin de katıldığı kaydedildi. nbsp;İsrail'in, "Yerleşim birimleri inşasının durdurulmasını öngören kararı uzatmayı reddetmesi" üzerine 2010'da kesintiye uğrayan İsrail-Filistin barış müzakereleri, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'in bölgedeki girişimleriyle geçen ay Washington'da yeniden başlamıştı.
DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...