FETÖ'nün okulunda taciz skandalı! 14 yaşındaki çocuk intihar etti

Düzenleyen:
FETÖ'nün okulunda taciz skandalı! 14 yaşındaki çocuk intihar etti

DÜNYA Haberleri

Saraybosna'nın Dobrinya semtinde yaşadığı binanın sekizinci katından atlayarak intihar eden 14 yaşındaki Mahir Rakovac'ın okulda cinsel tacize uğradığı iddia edildi.

Öğrencinin annesi Alisa Mahmutoviç, oğlunun intiharı nedeniyle, Ilıca'daki FETÖ'ye ait Uluslararası Ortaokulu yönetimine sert suçlamalar yöneltti.

"Bunlar canavar!"

Okulda yaşıtlarının şiddettine maruz kalan ve cinsel tacize uğrayan Mahir'in annesi yaşananlar nedeniyle isyan etti.

Saraybosna'nın saygın ve zengin ailelerinden olan bazı öğrenciler ve öğretmenler tarafından Mahir'e okulda sistematik işkence uygulandığını belirten anne Alisa Mahmutoviç,  "Pahalı 'elit' okulda para ve siyasi ilişkiler ise daha reşit olmamış canavarlara arzuladıkları her şeye, hatta en kötü sapıklıklara bile hak tanıyor. Mahir iki yıl boyunca Ilıca'daki Uluslararası Okul'da öğrenim gördü. Mahir'im her umudunu kaybetmişti, çünkü okulda çok taraflı ihanete uğramıştı. Bir tarafta arkadaşları tarafından, diğer taraftan onu ilk korumaları gerekenler tarafından. Yetkili kimseler susarken, daha kaç çocuk sessizce acı çekiyor ve intiharı düşünüyor? Korkuyorum! Kimin çocuğu bir sonraki? Aramızdan hangi anne bir sonraki?“ dedi.

FETÖ'nün okulunda taciz skandalı! 14 yaşındaki çocuk intihar etti

'Sistematik ve hastalıklı tacizler' ile oğlunun ölüme itildiğini belirten Alisa Mahmutoviç, FETÖ'nün eğitim kurumunda çocuğuna nerede ve nasıl taciz uygulandığının aydınlatılmasını istedi.

Mahmutoviç şu ifadeleri kullandı:

''Futbolcu oğullarını, büyükelçi ve iş adamlarının oğullarını, okul duvarları içerisinde bile kendilerini kontrol edemeyen, hoyratça, şiddetle hakaret eden... Arkadaşlarına öğretmenleri önünde eziyet eden, okulda duygusuzca döven ve tecavüz eden canavarları başarıyla yetiştiriyorsunuz. Ve Mahir'i, hem edebsiz ve küçük düşürücü resimlerle hem de hakaretlerle sistematik olarak psikolojik biçimde taciz eden siz kızlar, bir gün anne olacaksınız ve ben, diğerleriyle birlikte sizin gibi kızların tacizine uğramasından dolayı çocuğunuzun ölüsünü betonda göstermemelerini diliyorum.''  

FETÖ'nün okulunda taciz skandalı! 14 yaşındaki çocuk intihar etti

Kaynak: Dnevni Avaz - Çeviri: SuperHaber.tv

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...