FBI, halktan yardım istedi

/ Kaynak: AA
FBI, halktan yardım istedi

DÜNYA Haberleri  / AA

FBI internet sayfasında, Washington Donanma Üssü'nde ölü ele geçirilen Aaron Alexis için ''hakkında her türlü bilgiye ihtiyaç var'' şeklinde duyuru yaptı.

FBI Washington Ofisi internet sayfasında, Washington Donanma Üssü'nde ölü ele geçirilen Aaron Alexis için ''hakkında her türlü bilgiye ihtiyaç var'' şeklinde duyuru yaptı. Washington'daki Amerikan donanmasına ait kumanda kerkezinin 167 numaralı binasına girerek gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 12 kişinin ölümüne sebep olan Aaron Alexis, ölü ele geçirilirken, bu saldırının emrini kimin verdiği ve amacının ne olduğu ise halen netlik kazanmadı. Soruşturma ve takip görevini Washington polisinden teslim alan FBI görevlileri ise hem resmi internet sayfasında hem de Amerikan kanallarındaki canlı bağlantılarda, ölü ele geçirilen saldırganla ilgili her türlü bilgiye nbsp;ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Daha önceki haberlerde Texas eyaleti Forth Worth şehrinde ikamet ettiği bilgisi paylaşılan 34 yaşındaki Siyahi Amerikalı Alexis'in, FBI'ın nbsp;sayfasındaki bilgilerde 9 Mayıs 1979 yılında New York'un Queens şehrinde doğduğu belirtildi. Aynı bilgilerin devamında saldırganın, siyah saçlı, kahverengi gözlü, nbsp;1,84 metre boyunda ve 86 kilo ağırlığında siyahi bir Amerikalı erkek olduğu açıklandı. Öte yandan, Amerikan medyasında, daha önce Amerikan donanmasında, sözleşmeli olarak çalıştığı bilgilerine yer verilen Alexis'in, donanma merkezindeki birçok yere giriş imkanının bulunduğu öne sürüldü. FBI Washington Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Ölü ele geçirilen Aaron Alexis'in 16 Eylül 2013 sabahı 8.20'de Washington Donanma Merkezi'ndeki silahlı saldırıdan sorumlu olduğuna inanılıyor'' ifadesine yer verildi. FBI'ın internet sitesinde, Alexis hakkında her türlü bilgi için halkın yardımına ihtiyaç duyulduğu duyurusu yapılırken, olayla ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı için FBI Washington Ofisi ile irtibata geçilmesi istendi. Sayfada ayrıca, saldırganın en son 2011 yılında çekilen iki farklı vesikalık fotoğrafı da paylaşıldı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...