Evde gördüğü yılanı takip etti, dehşete düştü! Banyoda onlarcası ile karşılaştı

Düzenleyen:
Evde gördüğü yılanı takip etti, dehşete düştü! Banyoda onlarcası ile karşılaştı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da ev kiralayan adam eve gittiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Adam evde bir yılan gördü ve takip etmeye başladı. Yılanın ardından giden adam banyoya geldi ve gözlerine inanamadı çünkü 60'a yakın yılan banyoda ona bakıyordu.

Hindistan'ın Uttar Pradesh kentinde yaşayan adam yaşadıklarıyla resmen dehşete düştü. Adamın yaşadıklarını duyanların ise tüyleri ürperdi. Bir süredir kiralamaya çalıştığı evine müşteri bulan adam, bu olayla beraber neye uğradığını şaşırdı.Kiracı, evinin banyosuna bir yılan girdiğini gördü ve korkmasına rağmen bir süre takip etti.

Yılanın saklandığı tahtayı fark eden kiracı, tek başına olduğu için tahtayı kaldırmaktan çekindi ve döşemecilerden yardım istedi. Tek başına tahtayı kaldırmaya cesaret edemeyen adam, döşemecileri çağırdı. Döşemecilerin de yardımıyla açılan tahtanın altından yeni doğmuş 60 yılan çıktı. 

Kiracı ve yanındakiler, karşılaştıkları durum nedeniyle hem korku hem de neye uğradığını şaşırdı.  Olayla ilgili hemen yılan uzmanına ihbar yapıldı.

Eve gelen yılan uzmanı, yaptığı ilk incelemenin sonucunda toplamda 75 yılan yumurtası olduğunu ancak bunlardan sadece 60'ının kırıldığını tespit etti.  Yavru yılanları toplamak, yılan uzmanının saatlerini aldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...