Esad'ın kirli çamaşırları, gizli aşkları...

- Güncelleme:
Esad'ın kirli çamaşırları, gizli aşkları...

Dünya Haberleri

E-maileri çarşaf çarşaf yayımlanmaya başlanan Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın aşk kaçamakları da gün yüzüne çıktı. Maillere göre Esad'ın üç ayrı aşkı var. Hayranlarından biri, Esad'ın 20'li yaşlardaki halkla ilişkiler danışmanı Şehrazad Caferi. Caferi, 27 Kasım'daki mesajında Beşşar Esad'ı çok sevdiğini ve onu çok özlediğini ifade ediyor. Bir başka mailde de bir kadın, Esad'a beyaz iç çamaşırlı fotoğrafını göndermiş.

Son günlerde art arda yayımlanan e-maileri, her geçen gün Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın bir başka çirkin yüzünü ortaya koyuyor. Ülkede yüzlerce sivil öldürülürken, katliamları umursamayarak internetten şarkı indirip bunu karısı Esma Esad'a gönderdiği ortaya çıkan Beşşar Esad'ın bu kez, evli olduğu halde kadınlarla olan yazışmaları gün yüzüne çıktı. Maillere göre Esad'ın kadınlardan üç hayranı var.
Mailere göre iki kadın Esad'a, onu özlediklerini ifade ederken mücevher tasarımcısı olan üçüncü kadın da "Sensiz bir hayat düşünemiyorum" diyor. Aralık ayında gönderilen ama yeni ortaya çıkan mailde de bir kadın, Esad'a beyaz iç çamaşırlı fotoğrafını göndermiş. nbsp;
Esad'ın hayranlarından biri, Esad'ın 20'li yaşlardaki halkla ilişkiler danışmanı Şehrazad Caferi. Caferi, 27 Kasım'daki mesajında Beşşar Esad'ı çok sevdiğini ve onu çok özlediğini ifade ediyor. Diğer halkla ililşkiler danışmanı Hadel El Ali ise Esad'ın gençlik fotoğrafına "sevimli" diye övgüde bulunuyor. nbsp;
Esad'ın hayranı olan üçüncü kadın da Raşa Muake. Muake'yle Esad arasında aşk şarkıları alışverişi olduğu görülüyor ve bir mesajda Arap alfabesiyle "Seni seviyorum" ifadesi bulunuyor.
Mailler İngiliz Sunday Times gazetesinde yayımlandı. Mailler, Suriyeli muhalifler tarafından ele geçirildi ve diktatör ve ailesinin gerçek yüzünü göstermek için yayımlandı. Bunun, Arap aleminde ve özellikle muhafazakar İran'da Esad'a karşı yaklaşımı etkileyeceği kaydediliyor. nbsp;
Daha önce de Beşşar Esad'ın İngiltere doğumlu karısı Esma Esad'ın, katliamların en yoğun olduğu zamanda internette lüks alışveriş peşinde olduğu ortaya çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...