Esad'ı savunurken canlı yayında öldü

Esad'ı savunurken canlı yayında öldü

DÜNYA Haberleri

Şam yönetimini savunan Mısırlı gazeteci Adil El Gogari, El Hadath kanalında canlı yayınlanan tartışma programında kalp krizi geçirdi.

Mısırlı gazeteci Adil el Gogari, Suriye'de yaşananların konu edildiği tartışma programı sırasında hayatını kaybetti. nbsp;
El Gogari, Irak'ta yayın yapan El Hadat televizyonundaki canlı yayında Beşar Esad yönetimini savunurken, Özgür Suriye Ordusu'ndan General Hüsam el Din Avad ile sert bir tartışmaya girdi.

ÖZGÜR SURİYE ORDUSU'NU SUÇLADI nbsp;
Avad'ı 'asker kaçağı' olarak nitelendiren ve Özgür Suriye Ordusu'nun İsrail tarafından finanse edildiğini ileri süren Gogari, ilerleyen dakikalarda duraksamaya başladı ve kısa süre sonra da milyonlarca izleyicinin önünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. nbsp;Sıkı bir Arap milliyetçisi ve Nasırcı olarak bilinen 56 yaşındaki Adil el Gogari, Mısır'da yayınlanan El Enver gazetesi ile el Gad el Arabi nbsp;dergisinin haber müdürüydü. nbsp;

##tgvideo## nbsp;






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...