Ermenistan'da isyan bayrağı çekildi! Milletvekiline yumruklu saldırı gündem oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ermenistan'da isyan bayrağı çekildi! Milletvekiline yumruklu saldırı gündem oldu

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Karabağ zaferinin ardından Ermenistan'da halk protestolara başladı. Asker ailesi olduğu düşünülen bir kişinin Paşinyan'ın partisinden bir milletvekiline yumruk atması ülkede gündem oldu.

Ermeni güçleri Karabağ'da ateşkes talep etmişti. Azerbaycan ile masaya oturan Ermeni ayrılıkçılar ve Rus barış güçlerinin görüşmesi devam ediyor. Ermenistan halkı ise Karabağ zaferi sonrası Paşinyan'a tepkili. 

PAŞİNYAN'A İSTİFA ÇAĞRISI

Ermenistan halkı Paşinyan’a istifa çağrısını sürdürüyor. Binlerce Ermeni vatandaşı sokaklarda istifa sloganlarıyla protestolara devam ediyor. Hükümet binasının taşlandığı protestolarda polis göstericilere karşı biber gazı kullandı.

MİLLETVEKİLİNE YUMRUKLU SALDIRI

Halkın tepki gösterdiği Paşinyan'ın partisi Sivil Sözleşme milletvekilleri Hovik Aghazaryan ve Hakob Aslanyan'la asker aileleri tartışmaya girdi. Siyasetçiler, protestolar nedeniyle Yerablur askeri anıtına polis koruması eşliğinde girmeye çalıştı.

HALK TEPKİLİ

Bu esnada 2020'deki Karabağ savaşında ölen askerlerin aileleri, siyasetçilerin girişini engellemek istedi. Kameralar önünde asker ailesi olduğu düşünülen biri milletvekiline yumruk attı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...