Erkekler doğum sancısı çekerse...

Erkekler doğum sancısı çekerse...

DÜNYA Haberleri

Hollanda'da iki erkek gönüllüye suni doğum sancısı çektirildi. Denekler, doğum sancısının tahmin ettiklerinden çok daha şiddetli olduğunu ifade ettiler.

Hollanda'da iki erkek gönüllüye suni doğum sancısı çektirildi. Denekler, doğum sancısının tahmin ettiklerinden çok daha şiddetli olduğunu ifade ettiler. nbsp;

##tgvideo## nbsp;
Hollandalı televizyon sunucuları Dennis Storm ve Valerio Zena'nın vücutlarına elektrodlar bağlandı ve bunlara doğum sancısındaki sancılar çektirildi. Bunlar deneye ancak iki saat dayanabildiler ve iki saat sonra elektrodların çıkarılması için yalvardılar. Sahte doğum sancısı çekilmesi filme de alındı ve Proefkonijnen televizyon programında yayımlandı. Suni sancı verilmesiyle sunucular acılar içinde kıvrandılar ve çıplıklar attılar. Zena, yaşadıklarının "işkence" gibi olduğunu söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...