Erdoğan'a yasak HDP'ye serbest!

Erdoğan'a yasak HDP'ye serbest!

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın lehine yapılacak bütün çalışmaları yasaklayan Almanlar, terör örgütünün siyasi kanadına tüm imkanları sağlamaya başladı.

Almanya, HDP'nin bugün Köln'de düzenleyeceği açık hava mitingine izin verdi. AK Parti İstanbul Milletvekili ve Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Almanya'nın çifte standartlı tutumunu eleştirerek "Türkiye'yi tehdit eden her türlü unsur Almanya'da rahatlıkla her türlü eylemi yapabilirken, sözde seçim kampanyası yasağı sadece AK Parti için geçerli" dedi. Alman hükümetini son haftalarda yapılan programlarla ilgili defaatle ikaz edildiğini belirten Yeneroğlu "Vatandaşlarımız bu oyunu görsün, ona göre oyunu versin. Türkiye aleyhtarlarının faaliyetlerini gören Türkiye sevdalılarını sandıkta tepkilerini koymaya davet ediyorum" diye konuştu.

DEMOKRASİYLE BAĞDAŞMIYOR
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Sırakaya da Almanya'nın Türkiye'deki seçimler için uyguladığı kampanya yasağının demokrasiyle bağdaşır bir yanının bulunmadığını söyledi. Almanya'nın yaklaşımının demokrasi adına büyük bir ayıp olduğunu belirten Sırakaya, demokrasilerde fikir özgürlüğünün, ifade özgürlüğünün ve toplanma özgürlüğünün vazgeçilmez olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...