Erdoğan inançlı olduğu için kazandı

/ Kaynak: AA
Erdoğan inançlı olduğu için kazandı

DÜNYA Haberleri  / AA

Gazeteci-Yazar Vaggelis Papadopulos, Başbakan Erdoğan hakkında bir kitap yazdı. Erdoğan'ın inançlı bir kişi olduğuna dikkat çeken yazar, "İflas etmiş ülkeyi 10 yıl içinde dünyanın üçüncü gücü hâline getirdi" diyor.

nbsp;Başbakan Erdoğan'ın biyografisini kaleme alan Yunanlı gazeteci-yazar Vaggelis Papadopulos, Erdoğan'ın, büyük liderlerde bulunan önemli faziletlere sahip uluslararası bir şahsiyet olduğunu söyledi. Erdoğan'ın inançlı bir kişi olduğunu ve bu sebeple başarılı olduğunu ifade eden Papadopulos, "İflas etmiş bir ülkeyi 10 yıl içerisinde kalkınma açısından dünyanın üçüncü gücü haline getirdi" dedi. Toplantıda konuşan Selanik Aristotelios Üniversitesi Öğretim Üyesi Spiros Sfetas da, Erdoğan'ın bir "fenomen" haline geldiğini belirterek, "Keşke bizim de böyle bir siyasetçimiz, bir Erdoğan'ımız olsaydı" dedi. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...