Elon Musk'ın hayatı film oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: TGRT Haber
- Güncelleme:
Elon Musk'ın hayatı film oluyor

DÜNYA Haberleri  / TGRT Haber

Milyarder iş insanı Elon Musk'ın hayatı film oluyor... Musk, Tesla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi ve şu anda dünyanın en zengin insanı.

Milyarder iş insanı Elon Musk, gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Ünlü iş insanı ve girişimci, özellikle sosyal medya platformunu satın almasının ardından gündemden neredeyse hiç düşmezken, bu defa da sürpriz bir gelişme yaşandı.

The Verge tarafından aktarılan bilgilere göre, Güney Afrika - Kanada kökenli milyarder Elon Musk’ın hayatı film olacak. Yönetmen koltuğunda A24'ün The Whale yönetmeni Darren Aronofsky’ın oturacağı aktarıldı.

MUSK'IN HAYATI FİLME KONU OLACAK

Şu anda filmin yazarı ya da senaristine ilişkin detaylı bilgi paylaşılmadı. Ancak filmin hazırlığının yapıldığına ilişkin bu gelişme, The Whale'in eleştirmenlerin beğenisini kazanması ve Brendan Fraser'ın filmin ana karakteri rolündeki performansıyla en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanmasının ardından geldi.

Filme ilişkin şu anda çok fazla detay olmamakla birlikte, oyuncu kadrosuna ilişkin de bir açıklama gelmedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...