Elon Musk'ın Gazze açıklaması gündem oldu: Filistinliler öldükçe çoğalacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Özellikle sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen milyarder iş insanı Elon Musk, İsrail'in Gazze saldırısına ilişkin konuştu. Musk'ın, İsrail'in katliamlarına ilişkin yaptığı açıklama Twitter'da gündem oldu.

Tesla, X ve SpaceX firmalarının sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuştu. İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ni yoğun bir şekilde bombalamasına ilişkin farklı bir yorumda bulunan Musk, Gazze'deki sivil ölümlerinin sonuçlarının yine İsrail'i etkileyeceğini ifade etti. 

Sosyal medya yayılan ve Musk'ın bir röportajından kesit olan videoda, milyarder iş insanı, İsrail ordusu tarafından aileleri öldürülen masum Filistinli sivillerin daha sonra Hamas destekçisi olacağını belirtti. Musk'ın röportajda, "Öldürdüğünüz her Hamas üyesi ile kaç tane yaptınız? Eğer öldürdüğünüzden fazlasını yaptıysanız başarılı değilsinizdir. Eğer Gazze'de birinin çocuğunu öldürürseniz en azından birkaç Hamas üyesi yapmış olursunuz." dediği görülüyor.

STARLINK İÇİN HAMLE YAPMIŞTI 

2 hafta önce Musk, İsrail bombardımanı nedeniyle dünyayla bağlantısı kopan Gazze'ye Starlink internet hizmeti sağlanabileceğini açıklamıştı. Sosyal medya devi X'in de sahibi olan Musk, yorum olarak yaptığı açıklamada, "Starlink, Gazze'deki uluslararası kabul görmüş yardım kuruluşlarıyla bağlantıyı destekleyecek." ifadesini kullandı.

İsrail'in Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği yoğun saldırılar nedeniyle bölgenin dünyayla bağlantısı koptu.Gazze'de sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetleri tamamen kesildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...