Elon Musk gözünü Coca Cola'ya dikti! Satın alıp içine ekleyeceği maddeyi söyledi

Düzenleyen:
Elon Musk gözünü Coca Cola'ya dikti! Satın alıp içine ekleyeceği maddeyi söyledi

DÜNYA Haberleri

Milyarder girişimci Elon Musk, Twitter’ı satın almasıyla henüz gündemden düşmemişken bir satın alma planıyla daha manşetlerde yerini aldı. Musk’ın yeni hedefinin Coca Cola olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su ve şu anda 267 milyar dolardan fazla servetiyle dünyanın en zengin insanı. Neuralink, SolarCity ve Boring Company gibi birçok girişimde daha imzası bulunan Musk, yeni hedef olarak içecek üreticisi Coca Cola'yı belirledi. 

Tartışmalı bir açıklama yapan Elon Musk, Coca Cola’yı satın alarak kolaya kokain eklemek istediğini söyledi. Bununla birlikte, 1800’lü yılların sonunda üretilmeye başlanan kolanın ilk tarifinde kokain olduğu belirtiliyor.

NTV'nin haberine göre, The Coca-Cola Company ile ilgili 1988 tarihli bir New York Times makalesinde kokainin başlangıçta içeceğe nasıl dahil edildiği ve 1900'lerde içecekten çıkarıldığı yazıyor. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...