Elon Musk eğitime de el atıyor! İlk olarak 50 öğrenci alacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Elon Musk eğitime de el atıyor! İlk olarak 50 öğrenci alacak

Dünya Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü milyarder Elon Musk, pandemiden sonra yerleştiği Teksas'ta ilk ve ortaokul ile üniversite açacak. Öğrencilere bilim ve teknoloji eğitimleri verilecek. Sadece 50 öğrencinin alınacağı üniversitede dersler uzaktan yapılacak.

SpaceX, Tesla ve sosyal medya platformu X gibi dev firmaların sahibi olan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, pandemi döneminde radikal bir karar aldı. Musk, Kaliforniya'dan Teksas eyaletine yerleşti. Silikon Vadisi'nde bulunan şirket merkezini de buraya taşıdı.

ÇOCUKLARA TEKNOLOJİ DERSİ...

Austin kenti yakınlarına yeni bir şehir kurmayı planlayan Elon Musk, bunun ilk adımlarını atmaya başladı. Ünlü milyarder, bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik eğitimlerinin verileceği ilk ve ortaokul kurmak için kolları sıvadı. Bunun için 100 milyon dolarlık bütçe ayıran Musk, daha sonra da üniversite açacak.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...