El-Kaide'den Erbil'deki kanlı saldırıya destek tweeti

El-Kaide'den Erbil'deki kanlı saldırıya destek tweeti

DÜNYA Haberleri

Irak'ın Erbil şehrinde düzenlenen bombalı saldırıda 6 kişi öldü, 62 kişi yaralandı. El-Kaide örgütü saldırıyı yapanları Twitter'dan destekledi.

El Kaide terör örgütü, Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrinde bugün düzenlenen bombalı saldırıları yapanlara, Twitter üzerinden destek oldu. Erbil'de Bölgesel Kürt Yönetimi İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü binalarını hedef alan bombalı saldırıda 6 kişi ölürken, yaralı sayısı da 62'ya ulaştı. Kanlı saldırıyı kınayan bir çok uluslararası kurum ve kuruluş üzüntülerini dile getirirken, El-Kaide terör örgütü saldırıyı yapanları desteklediğini Twitter hesabından bildirdi. Shomokhalislam ismiyle açılmış El-Kaide'nin resmi Twitter hesabından saat 15:52 de atılan tweette bugün Erbil şehrinde gerçekleştirilen bombalı ve intihar saldırıları destekleyen ifadeler yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...